ROSE stories' nieuwe boekenpakket: join onze leesrevolutie!

Still to go

from €39,000 (35%)

Geef alle boekenplanken in Nederland kleur!

Bij ROSE stories geloven we al 10 jaar in de kracht van verhalen en dit jaar willen we die overtuiging vieren met ons nieuwste kinderboekenpakket.

Onze Debuutbox was al een sensatie, en nu zijn we terug frisser, groener en inclusiever dan ooit! Beleef verhalen die inclusiviteit en diversiteit vieren en waar elk kind de hoofdrol kan spelen. Bij ROSE stories gaat het om meer dan alleen boeken, we willen de kracht van inclusieve kinderboeken verspreiden en daar hebben wij JOUW hulp bij nodig. Let’s grow together!

Met trots presenteren wij drie unieke kinderboeken die gegarandeerd de verbeelding van jong en oud zullen prikkelen!

Heb. Schaafijs. Nodig!!!
Een bruisend verhaal van Chee-Han en Reza, de co-auteurs van de geliefde kinderboeken "Waar is mijn noedelsoep?!?" en "Gebakken Rijst met van alles en nog wat!!!". 

Wie Wat Worm
Geschreven en geïllustreerd door Beryl Ho, neemt je mee op een ontroerend en humoristisch avontuur met Lou, een meisje dat bang is voor regenwormen.

Een Klein Woordje
Een hartverwarmend verhaal van Joseph Coelho, waarin vriendschap wordt bedreigd door een groeiende ruzie die de speelplaats in rep en roer zet. 

Om deze prachtige verhalen tot leven te brengen en meer kleur te geven aan alle kinderboekenplanken in Nederland, is jouw hulp essentieel. Doe nu een donatie en sluit je aan bij onze missie om de wereld van kinderliteratuur rijker en kleurrijker te maken!

ROSE stories - Specialist in boeken op het gebied van diversiteit en inclusie. 
ROSE stories onderscheidt zich van andere uitgeverijen door het cultureel diverse en inclusieve boekenaanbod. We geloven in de kracht van verhalen om dromen te doen ontwaken, verbeelding, vrij spel te geven en verwachtingen te ontstijgen. De boeken van ROSE stories zijn er voor iedereen. Van de mensen die je zelf zou kunnen zijn. 

🌱 Ontdek ons duurzame hart! We zijn toegewijd aan milieuvriendelijke productieprocessen en kiezen altijd voor de meest duurzame opties!

Door verhalen om te zetten in concrete (kunst)projecten hebben ze impact op, en in, alle lagen van de maatschappij. Op onze website en onze socials kun je meer lezen over alle projecten waar we mee bezig zijn.

www.rosestories.nl
www.facebook.com/theworldofrosestories
www.instagram.com/rosekinderboeken/
www.instagram.com/theworldofrosestories/

Deel onze missie met je vrienden, familie en collega's en laat hen ook weten hoe ze kunnen bijdragen. Samen kunnen we een verschil maken!

🤲 Door bij te dragen aan onze crowdfundingcampagne help je niet alleen deze prachtige verhalen tot leven te brengen, maar ondersteun je ook onze missie om diversiteit en inclusie te omarmen in de wereld van kinderliteratuur. Laten we samen de magie van verhalen verspreiden en de harten van kinderen overal ter wereld veroveren. 

Waar is mijn eten?!? Memory Spel

 

View all

Update #2 We gaan iets langer door!

17-06-2024 | 17:35 Lieve donateurs, We zitten op 30%! Al 161 donateurs doen mee aan onze missie om alle boekenplanken in Nederland kleur te geven. Ondanks dit fantastische aantal hebben we twee weken langer nodig om echt het doelbedrag van € 39.000 te behalen, zodat het boekenpakket er daadwerkelijk kan komen. De einddatum wordt daarom verplaatst naar 9 juli 2024 en tot die tijd is het nog mogelijk om een eigen kinderboekenpakket te ontvangen en daarmee deze belangrijke verhalen mogelijk te maken. Bedankt voor jullie support en lieve reacties! Groetjes,Team ROSE stories
Read more